Instituut de Leeuw

Medewerkers

medewerker-tamar-barneveld

Tamar Barneveld

Tamar Barneveld is remedial teacher, studiebegeleider en bijlesdocent Nederlands. Na haar studie taalwetenschap en opleiding voor remedial teacher stond zij voor de klas, begeleidde taalprojecten op basisscholen en runde haar eigen RT-praktijk. Sinds 2009 werkt zij bij Instituut de Leeuw. “Voor iedere leerling weer een nieuwe, creatieve oplossing zoeken. Dát vind ik het leukste aan dit werk. Voor de een zijn dat stappenplannen, voor de ander zijn dat kleuren en kaartjes.”
medewerker-simone-peetam

Simone Peetam

Simone Peetam is vestigingsmanager en remedial teacher. Na een studie logopedie maakte zij in de reclamewereld een carrière van telefoniste tot accountmanager. Uiteindelijk had ze behoefte aan een baan waarbij het menselijke aspect belangrijk is. Inmiddels heeft Simone ook een rt-opleiding basisonderwijs afgerond en begeleidt hier nu basisschoolleerlingen: “Ik vind het leuk om leerlingen één-op-één te begeleiden en ze te helpen met het leerproces om op die manier vooruit te komen.”
 
medewerker-jur-haartman

Jur Haartman

Jur is bijlesdocent natuurkunde en wiskunde en studiebegeleider van de huiswerkklas. Jur heeft natuurkunde gestudeerd en was tijdens zijn studie al bijlesdocent. Hij is hier gebleven: “Leerlingen helpen en daardoor resultaat zien, is leuk om te doen en om aan bij te dragen. Ik wil leerlingen laten zien hoe je wiskunde kan toepassen in de praktijk. Een formule is heel abstract, maar er is wel een reden voor om deze toch te gebruiken.”